5 tipp: Hol érdemes fotózni Télen?

Az ünnepi habzsi-dőzsi után általában nem győzünk újra formába lendülni. Ilyenkor már az is sokat segít ha kirándulással töltitek a hétvégét. Legalább kimozdultok. És ha már kirándulás, akkor miért ne olyan helyen tegyétek mindezt, ahol történetesen gyönyörű téli fényképeket is készíthettek. 🙂 Íme, néhány tipp, hogy hol érdemes kirándulnotok.

 

1, Nagy Hideg-hegy

Első versenyzőnk a Nagy Hideg-hegy a Börzsönyben. Az év minden szakaszában kedvelt kiránduló hely, még télen is lehetőséget biztosít a túrázásra. Itt még síelhettek is. Mivel a téli időszakban az ember hajlamos kicsit ellustulni, azt javasoljuk, hogy kezdetben a közepesen nehéz, családdal is könnyedén bejárható turistaútvonalakat válasszátok. (Korábbi cikkünkben említettük is a családi kirándulást, minek során új fotókkal bővíthetitek családi albumotokat.)

 

Nagy Hideg-hegy a Börzsönyben
Nagy Hideg-hegy a Börzsönyben

 

Polaroid fotók/Digitális Fotókidolgozás a TörökFotónál

Polaroid fotókra vágysz?

Hívasd elő képeidet Polaroid formában a TörökFotónál!

 • Online feltöltés (mobilról is!)
 • Országos kiszállítás
 • Csúcsminőség

A “Rendelés megjegyzések”-hez ne felejtsd el odaírni a “POLAROID” jeligét.

 

2, Pál-völgyi cseppkőbarlang

Ha nincs kedvetek erdőben kirándulni, akkor látogassatok el a Pál-völgyi cseppkőbarlangba. A Budai- hegységben található barlangrendszerben állandó a 10 fokos hőmérséklet. Így biztosan nem fáztok meg. Emellett pedig közelebbről is megismerhetitek a természet érdekes képződményeit. Kisgyerekes családok számára is élvezhető kirándulás. Mindenképpen játszós ruhába menjetek, mert könnyen összepiszkolhatjátok magatokat az izgalmas folyosórendszerben. Fontos tudnivaló, hogy a barlang csak vezetővel látogatható, a téli időszakban pedig csoportos kedvezményt biztosítanak a látogatók számára.

 

Pál-völgyi cseppkőbarlang
Pál-völgyi cseppkőbarlang

 

3, Felsőtárkány

Ha túrázni vágytok akkor Felsőtárkány tökéletes cél számotokra. Nagy része a Bükki Nemzeti Parkhoz tartozik, gyönyörű panorámákkal, növény- és állatvilággal. A Felsőtárkányi-tó mellett számos patak ered, melyek izgalmassá és még látványosabbá teszik a tájat. Az itteni kirándulás során lehetőség nyílik Eger városának meglátogatására is, hiszen nem messze fekszik Felsőtárkánytól.

 

Csodás kilátás a Felsőtárkányi-tóra.
Csodás kilátás a Felsőtárkányi-tóra.

 

4, Szilvásvárad

Ugyan Szilvásvárad a ‘Hol érdemes fotózni Ősszel?’ című cikkünkben már említésre került, de nem hagyhatjuk ki a téli cikkből sem. Hiszen egészen különleges jégvilággal találkozunk télen. Télen a hangulat is más, sokkal nyugodtabb és kevesebb a kiránduló.

 

A Fátyol-vízesés télen is lenyűgöző látványt nyújt.
A Fátyol-vízesés télen is lenyűgöző látványt nyújt.

 

Fotókidolgozás a Törökfotónál!
 • Online feltöltés (mobilról is!)
 • Országos kiszállítás
 • Alkalomhoz illő sablonok
 • Csúcsminőség

Mindezt biztosítja számodra a Törökfotó Miskolcról!

 

5, Várgesztes

Aki túrázás mellett némi történelmet is szeretne csempészni a kirándulásba annak Várgesztes ajánljuk. A Komárom-Esztergomban található Gesztes vára, 2 km-re Várgesztestől, a hegy tetején. A sűrű erdővel övezett várban kávézó és turistapihenő várja a látogatókat. Az egykor Lovagtermet étteremmé alakították, a fenti szinteken pedig turistaszállót alakítottak ki. A hegyről csodálatos panoráma nyílik a falura és az erdőre.

 

Gesztes vára
Gesztes vára

 

Fényképes üdvözlőkártya a családi fotóitokról a Törökfotónál!
 • Online feltöltés (mobilról is!)
 • Országos kiszállítás
 • Alkalomhoz illő sablonok
 • Csúcsminőség

Mindezt biztosítja számodra a Törökfotó Miskolcról!

 

Érdekelnek további tippek téli fotózással kapcsolatban? Akkor olvasd el korábbi cikkünket a tökéletes téli fotózáshoz vagy eljegyzési fotókhoz!

További inspirációk és tippek itt illetve Facebookon!

 

Hozzászólások letiltva