Ötletek téli eljegyzési fotókhoz!

Az ünnepek előtt és alatt sok eljegyzés történik (lépten-nyomon találkozunk ezekkel a bejegyzésekkel a Facebookon). Ha ti is most jegyeztétek el egymást akkor lassan ideje elgondolkozni azon, hogy milyen témája legyen az eljegyzési fotóitoknak. Mielőtt még úgy döntenétek, hogy mindenképpen nyári eljegyzési fotókat szeretnétek, tekintsétek meg téli eljegyzési fotózással kapcsolatos ötleteinket! Meglátjátok majd, hogy télen is érdemes elkészíteni a fotókat. 🙂

 

1, Játék a hóban

A téli sportok, mint például síelés, szánkózás vagy a hógolyózás játékos hangulatot kölcsönöz a fotóitoknak. (Plusz lányoknak: Nem kell agyon pirosítózni magad, mert a hideg egészséges pírt és szépséget kölcsönöz!)

 

Játékos téli eljegyzési fotók.
Játékos téli eljegyzési fotók. (fotó: Pinterest)

 

2, A szerelem felmelegít

Nem feltétlenül kell téli kabátban, nyakig beburkolózva fotózkodni kültéren sem. Meglepő ugyan, hogy igen lengén felöltözve is készülnek téli eljegyzési fotók de egyáltalán nem sugallják azt, hogy a pár megfagyna a hidegtől. Sőt, ellenkezőleg. (Természetesen azért ne töltsetek így órákat a hidegben, így is meg tudtok fázni ha nem figyeltek oda arra, hogy meleg kabát és forró ital legyen kéznél a fotózás alatt.)

 

Elegánsan a téli tájon.
Elegánsan a téli tájon. (fotó: Pinterest)

 

Fotókidolgozás a Törökfotónál!
  • Online feltöltés (mobilról is!)
  • Országos kiszállítás
  • Alkalomhoz illő sablonok
  • Csúcsminőség

Mindezt biztosítja számodra a Törökfotó Miskolcról!

 

3, Fotózás egy meghitt, romantikus helyen

Egy meghitt hely biztosíthat számotokra tökéletes hátteret. Ha Budapesten jártok érdemes felkeresnetek a Rooms – your photo place fotóstúdiót (korábbi cikkünkben interjút készítettük a hely megálmodóival). Illetve a Vintage Gardenben is foglalhattok asztalt, ahol egy romantikus vacsorát örökíthet meg a fotósotok vintage környezetben és téli hangulatban.

 

Akár egy vidéki apartmant is kibérelhettek.
Akár egy vidéki apartmant is kibérelhettek. (fotó: Pinterest)

 

4, Csak könnyedén

Az eljegyzési képek lényege, hogy minél természetesebbek legyenek. A nagyon erőltetett pózok és kellékek természetellenessé teszik a fotókat. Nyilván nem ez a cél, a kevesebb több elvét itt is érdemes szem előtt tartanotok. Hétköznapokon viselt kedvenc ruhadarabjaitok és pár apró kellék (mint egy pohár forró csoki) bőven elegendőek a tökéletes fotók kivitelezéséhez.

 

Forró csoki vagy forralt bor?
Forró csoki vagy forralt bor? (fotó: Pinterest)

 

5, Trükk a kötött holmikkal

Ha egy fényképen kötött ruhadarabokat látunk máris melegség járja át testünket, lelkünket. Kötött sapka, pulóver, sál mind-mind nagyon kellemes és meleg hangulatot kölcsönöznek az eljegyzési fotóknak. Érdemes kihasználni ezt a csodálatos tulajdonságukat. Egyrészt hasznos mivel nem fáztok majd, másrészt pedig jól fog mutatni a fotókon.

 

Kötött sapka, sál kellemes meleg érzetet adnak.
Kötött sapka, sál kellemes meleg érzetet adnak. (fotó: Pinterest)

 

Fotókidolgozás a Törökfotónál!
  • Online feltöltés (mobilról is!)
  • Országos kiszállítás
  • Alkalomhoz illő sablonok
  • Csúcsminőség

Mindezt biztosítja számodra a Törökfotó Miskolcról!

 

6, Havazás a fotózáson

Érdemes figyelni az időjárást, hogy mikor számíthattok havazásra. Ha a fotósotok elég rugalmas akkor készíthettek havazás közben is fotókat (de ha nem, egy fotózásban jártas barátot is megkérhettek). A havazás még romantikusabbá teszi az eljegyzési fotóitokat.

 

Csók a hóesésben.
Csók a hóesésben. (fotó: Pinterest)

 

7, Bújjatok takaróba

Az utolsó tippünk a takaró. Ebbe beburkolózva kedvességről és gondoskodásról árulkodó fotók születnek. A takaró színei is meghatározzák a fotó jellegét. Hideg színekkel egyszerre érhetitek el a hideg és meleg hatást (eleganciát kölcsönöz a képeknek), a meleg színekkel pedig barátságos légkört teremthettek.

 

A takaró mindig jó ötlet, közelebb hoz egymáshoz.
A takaró mindig jó ötlet, közelebb hoz egymáshoz. (fotó: Pinterest)

 

Fényképes üdvözlőkártya az eljegyzésetekről a Törökfotónál!
  • Online feltöltés (mobilról is!)
  • Országos kiszállítás
  • Alkalomhoz illő sablonok
  • Csúcsminőség

Mindezt biztosítja számodra a Törökfotó Miskolcról!

 

Érdekelnek további tippek, trükkök? Akkor kövess minket itt vagy Facebookon!

 

Hozzászólások letiltva