Inspirációk családi fotókhoz!

A hétvégéken végre van alkalom arra, hogy a családotok kipihenhesse a hétköznapok fáradalmait, és egy kis időt együtt töltsön. A reggeleken végre nem kell rohanni és nyugodt légkörben tevékenykedhettek korai kelés nélkül. A gyerekek délig pizsamában rohangálhatnak, játszhatnak és nézhetik a délelőtti mese matinékat. Vasárnap pedig kirándulhattok a közeli erdőkben, hogy egy kis mozgást is vigyetek a lustálkodásba. Az ilyen hétvégéken is érdemes fotókat készítenetek, mert nem csak az ünnepnapok fontosak, hanem az átlagosak is. Íme, néhány inspiráció! 🙂

 

1, Reggeli szundi

Minden gyerek imád reggel azzal indítani, hogy berohan a szülők szobájába és bevackolja magát a szülők mellé. Olykor még vissza is alszanak és nagyon édes fotókat készíthettek róluk.

 

Hétvég(r)e.
Hétvég(r)e. (fotó: Pinterest)

 

2, Reggeli tombolás

A másik véglet mikor a gyerekek berobbannak a szülőkhöz (így ébresztőt sem kell állítanotok) és egyből ugrándozni kezdenek az ágyon, könyörögve, hogy keljetek fel végre. 🙂 Így persze mókásan hangzik, átélni már kevésbé élvezetes.

 

 

Polaroid fotók/Digitális Fotókidolgozás a TörökFotónál

Polaroid fotókra vágysz?

Hívasd elő képeidet Polaroid formában a TörökFotónál!

 • Online feltöltés (mobilról is!)
 • Országos kiszállítás
 • Csúcsminőség

A “Rendelés megjegyzések”-hez ne felejtsd el odaírni a “POLAROID” jeligét.

 

3, Reggelizős

Felkelés után együtt készíthettek reggelit. Sokkal jobb ha a gyerekek is beszállnak és segítenek. Így több időt tölthettek együtt és a kicsik is megtanulják mit hogyan tudnak elkészíteni. Lehet, hogy lassabban készültök el, de legalább nem a TV-t bámulva várják majd, hogy az étel az asztalon legyen (reggeli után pedig nézhetik a mesét). 🙂 Az ilyen kis pillanatokról pedig kedves fotókat készíthettek.

 

 

4, Játszós

Időnként a szülőkre is ráfér, hogy egy picit újra gyerekek legyenek. A gyerekekkel együtt játszani nagyon jó élmény és a kapcsolatot is erősíti gyerekek és szülők között. A közös játék során is sok fontos dolgot megtaníthattok a gyerekeknek.

 

 

5, Tesós pillanatok

Bár a tesók sokszor kapnak össze, veszekszenek mégis nagyon szeretik egymást. Olyan kötelék van köztük, ami semmihez sem hasonlítható. Az éppen nyugalmas, kedves pillanatokat fontos megörökíteni, hiszen időnként nem árt az orruk elé tolni a bizonyítékot (a fotót), hogy igen ti tudtok ennyire jóban is lenni. 🙂

 

 

Fotókidolgozás a Törökfotónál!
 • Online feltöltés (mobilról is!)
 • Országos kiszállítás
 • Alkalomhoz illő sablonok
 • Csúcsminőség

Mindezt biztosítja számodra a Törökfotó Miskolcról!

 

6, Vasárnapi kirándulás

Ha végre van lehetőségetek kimozdulni a lurkókkal, akkor HAJRÁ! Legyen bármilyen is az idő, menjetek kiránduljatok. Szerelkezzetek fel szendvicsekkel, üdítőkkel és irány a park vagy túra az erdőben. Rátok és a gyerekekre is ráfér az ilyen fajta kikapcsolódás.

 

 

7, Apróságok

Nincs édesebb a kicsi kezeknél, lábacskáknál. Ezért is lehet az, hogy sok ilyen témájú képet készítenek a szülők vagy a fotósok. Ebben a pontban mi is hoztunk néhány példát, hogy inspiráljunk Titeket.

 

8, Családi selfie

Ki mondta, hogy csak magadról vagy a barátaidról készíthetsz selfie-t? Készíts a családodról is! 🙂

Hétvégi családi selfie.
Hétvégi családi selfie. (fotó: Pinterest)

 

Reméljük, sikerült inspirálni Titeket és néhány nagyon kedves családi fotóval gazdagítjátok majd a családi albumotokat.

 

Fényképes üdvözlőkártya a családi fotóitokról a Törökfotónál!
 • Online feltöltés (mobilról is!)
 • Országos kiszállítás
 • Alkalomhoz illő sablonok
 • Csúcsminőség

Mindezt biztosítja számodra a Törökfotó Miskolcról!

 

Ha érdekelnek további inspirációk és tippek akkor kövess minket itt vagy Facebookon!

 

Hozzászólások letiltva