5 tipp: Hol érdemes fotózni Ősszel?

Hol érdemes fotózni ősszel?

 

A következő cikkünkben  tippeket olvashattok azzal kapcsolatban, hogy hol kiránduljatok és hol érdemes gyönyörű őszi fotókat készítenetek. Amíg ilyen szuper idő van érdemes kihasználni a hétvégéket! Csodás alkalom arra is, hogy barátokkal vagy családdal együtt kikapcsolódjatok! Természetesen csak néhányat választottunk ki, reméljük elégedettek lesztek a listánkkal! 🙂

 

Hol érdemes fotózni ősszel?

Miskolc közelében könnyű dolgotok van, hiszen az Északi-középhegység erdői rengeteg lehetőséggel kecsegtetnek. Akár sátrazni szeretnétek, akár a természet mellett az építészetben gyönyörködni, Miskolchoz közel megtaláljátok a nektek valót!

 

Fényképes üdvözlőkártya a Törökfotónál!
  • Online feltöltés (mobilról is!)
  • Országos kiszállítás
  • Alkalomhoz illő sablonok
  • Csúcsminőség

Mindezt biztosítja számodra a Törökfotó Miskolcról!

 

Lillafüred és Szilvásvárad

Lillafüred a Bükk-vidéken, a Szinva és a Garadna-patak összefolyásánál fekszik. Az 1920-as években épített Palotaszálló szinte meseszerűen emelkedik ki a körülötte fekvő erdők, és a mesterségesen kialakított tavak környezetéből. Tökéletes kirándulóhely, és fotózás szempontjából sem utolsó. 🙂

 

Lillafüred
A Palotaszálló ősszel (Lux Kálmán tervei alapján készült)

 

Lillafüredtől nem messze található Szilvásvárad. A Szalajka-völgy és a Bükki Nemzeti Park része. 1952-ben erre a szép területre telepítették a lipicai ménest, mai napig itt tenyésztik őket. Családosoknak tökéletes kirándulóhely, hiszen kirándulóvonat is jár.

 

Fátyol-vízesés a Szalajka-völgyben
Fátyol-vízesés a Szalajka-völgyben

 

Fotózás szempontjából kiemelkedően ideális, mert annyi szép látnivaló van (Fátyol-vízesés), hogy az ember nem győzi fotózni. Most ősszel pedig kifejezetten változatos színekkel gyönyörködtet az erdő.

 

Bükki Nemzeti Park

Nagyon szuper Kéktúra útvonalak vannak, akár még sátrazhattok is. Természetesen ez jóval nagyobb szervezést igényel, de megéri. Ha több napot is a kirándulással töltötök még több lehetőségetek nyílik, hogy különleges fényképeket készítsetek. Ráadásul az, hogy kicsit visszavonultok a természetbe lelkileg is feltölt majd Titeket!

 

A Bükk ősszel
A Bükk ősszel

 

Polaroid fotók/Digitális Fotókidolgozás a TörökFotónál

Szeretnéd ŐSZI FOTÓidat polaroid formában előhívatni? Nálunk megteheted!

  • Online feltöltés (mobilról is!)
  • Országos kiszállítás
  • Csúcsminőség

A “Rendelés megjegyzések”-hez ne felejtsd el odaírni a “POLAROID” jeligét.

 

Magyarország északi vidéke

Hogy kicsit kedvezzünk az ország északi területén élőknek, illetve azoknak, akik Budapesten élnek a következő “célpontot” ajánljuk, ez pedig a Pilis. A Pilis hatalmas barlangrendszerekkel büszkélkedhet.  A Pilis-tető megmászása mellett érdemes felmenni a Nagy-Kevély magaslataira is, csodálatos kilátás nyílik innen a völgyre. Megéri, mert innen tényleg gyönyörű képeket készíthetsz a tájról.

 

Pilis-tető, Vaskapu
Pilis-tető, Vaskapu

 

Magyarország nyugati vidéke

Az Őrség már önmagában nagyon különleges, nem csak természeti szépsége miatt. A történelmét tekintve is kiemelkedő, mivel már a Honfoglalás idején őrhelyeket állítottak fel itt őseink. Kulturálisan és szakrálisan is gazdag területe hazánknak. Ezek miatt a tulajdonságai miatt, fotózás szempontjából is sok lehetőséget nyújt (az őszi erdő, skanzen, templomok, vadles és a Tökfesztivál szeptemberben).

 

Az Őrség
Az Őrség

 

Ti hol szerettek fotózni és kirándulni? Van kedvenc helyetek? Írjátok meg! 🙂

Kövessetek minket Facebookon vagy itt az újabb cikkekért!

 

Hozzászólások letiltva