5 tipp: Útmutató a tökéletes Őszi fotókhoz!

5 tipp: útmutató a tökéletes Őszi fotóhoz!

 

Hozzánk hasonlóan Te is nagyon vártad az őszt? Mert mi nagyon vártuk már! A nyár is telve volt örömmel, strandolással, jégkrémmel, főtt kukorica és dinnyeevéssel, de semmi nem hasonlítható az ősz hangulatához. A forralt bor, a sült gesztenye illatához, és nem hagyhatjuk szó nélkül azt a fantasztikus színkavalkádot, amivel az ember ilyenkor nem bír betelni. Igen, szeretjük az őszt! 🙂

Ez az időszak egészen kivételes lehetőségeket nyújt és remek fényképeket eredményez. Korábbi cikkünkben már beszéltünk arról, hol érdemes fotóznotok ősszel. Most pedig leírjuk azt is, hogy hogyan érdemes tenni mindezt!

 

Mássz meg minden magaslatot!

Az első és legfontosabb dolog, hogy légy elszánt! Természetesen nem kell megszakadni, de ha úgy látod kirándulás közben, hogy magasabb helyről vagy messzebbről jobb képet tudnál készíteni, akkor mássz fel vagy sétálj még egy keveset. A dombtetőről elképesztő tájképeket készíthetsz. Hidd el a végeredmény megéri majd!

A világ tetején!
A világ tetején! (fotó: Pinterest)

 

Polaroid fotók/Digitális Fotókidolgozás a TörökFotónál

Polaroid fotókra vágysz?

Hívasd elő képeidet Polaroid formában a TörökFotónál!

  • Online feltöltés (mobilról is!)
  • Országos kiszállítás
  • Csúcsminőség

A “Rendelés megjegyzések”-hez ne felejtsd el odaírni a “POLAROID” jeligét.

 

Víztükör

Ha vagy folyó közelében kirándulsz, akkor ezt a bravúros megoldást nem hagyhatod ki. A tó felszínén visszatükröződő őszi tájról készült fotó még üdvözlőlapra illő is lehet.

Lillafüred
Víztükör Lillafüreden (fotó: Pinterest)

 

Fényképes üdvözlőkártya a Törökfotónál!
  • Online feltöltés (mobilról is!)
  • Országos kiszállítás
  • Alkalomhoz illő sablonok
  • Csúcsminőség

Mindezt biztosítja számodra a Törökfotó Miskolcról!

 

 

Ne félj a kosztól!

Időnként egy jó fotóért be kell koszolni a ruhánkat. Kirándulós felszerelésben ez természetesen nem gond. Szóval, ha kell, hasalj le a földre, vagy feküdj bele a színes levelekbe, hiszen nagyon szuper képeket készíthetsz így az avar élővilágáról vagy a különleges lombkoronákról.

Változtass a nézőpontodon!
Változtass nézőpontot! (fotó: Pinterest)

 

Napsütés

Természetesen szép, napsütéses időre is szükséged van ahhoz, hogy nagyszerű tájképeket készíts. Valójában a borús, esős idő is hasznos lehet ha drámai hatású fotókat szeretnél, de a napos időben készített őszi képekhez semmi sem fogható. A színek élénkek és ragyogóak, ezek teszik olyan páratlanná ezeket a fotókat. Tehát, ha olyan mázlid van, hogy épp gyönyörű az idő, akkor nyomás fotózni! 🙂

Napsütésben ragyogó lombkoronák
Napsütésben ragyogó lombkoronák (fotó: Pinterest)

 

A kihagyhatatlan…

A naplementét vagy a napfelkeltét tilos kihagynod! Amellett, hogy a barátaiddal vagy a családoddal gyönyörködhettek ezekben a csodás jelenségekben, jól érezhetitek magatokat. Naplementekor akár egy pikniket is szervezhettek. Napfelkeltekor a párás őszi idő szomorkás, titokzatos hangulatát örökítheted meg. Az sem utolsó, hogy nagyon szép képeket tudsz készíteni, amikre később jó lesz visszaemlékezni, hogyan is készültek.

 

 

Érdekelnek további fotózással kapcsolatos cikkek? Akkor kövessetek minket Facebookon vagy itt a legújabbakért!

 

Ne feledkezzetek el a forró italokról a kirándulás során!
Ne feledkezzetek el a forró italokról a kirándulás során! (fotó: Pinterest)

 

 

 

Hozzászólások letiltva