5 tipp: hogyan pózolj az esküvői fotóidon?

5 tipp: hogyan pózolj az esküvői fotóidon?

 

Az esküvő napján mindenki csodásan szeretne kinézni, és igazság szerint ezen az alkalmon fog a legtöbb fénykép készülni rólad, főleg ha Te vagy az ara (vagy a vőlegény). Hogy ne érezd rosszul magad mikor később visszanézed az esküvői fotókat, itt van pár tipp arra vonatkozóan, milyen pózokat érdemes alkalmaznotok.

 

1. A kontraposzt minden nő barátja!

kontraposzt
Kecses és nőies! (fotó: Pinterest)

Fotózás során sose helyezd a testsúlyod mind a két lábadra. Nagyon előnytelenül mutat, még ha csinos is a lábad! Érdemes az egyik térdet behajlítva, a kezet a csípőre téve pózolni. Így a tested vonalai nőiesebb és elegánsabb körvonalat adnak ki a fotókon.

 

Digitális Fotókidolgozás a TörökFotónál

Hívasd elő képeidet Te is a TörökFotónál!

  • Online feltöltés (mobilról is!)
  • Országos kiszállítás
  • Csúcsminőség

 

2. A csoportképek

A csoportképek készítésénél mindig előfordulhat, hogy valaki lemarad a képről, mert nincs elég hely. Ilyenkor érdemes kissé oldalt fordulni, hogy a kamera felé csak a test 3/4-e forduljon. Így sokkal több helyetek lesz a leánybúcsús és esküvős fotókon, nem utolsó sorban pedig optikailag is csalhattok egy kicsit.

csoportkép
Harmonikus színek és formák (fotó: Pinterest)

 

3. Egy kis “csalás”

Ha nem vagy nagy edzőterembe járós, valamennyire akkor is lehet orvosolni a “laza” felkar problémáját. Ha csípőre teszed a kezed vagy a virágcsokorral a kezedben enyhén behajlítod a könyököd, már azzal esztétikusabb lesz a fotó. Ha leeresztett karral állsz, úgy a karod a testedhez simul, és még vastagabbnak tűnhet.

Kar
Így tartsd a virágcsokrod! (fotó: Pinterest)

 

4. A fej, a nyak és a vállak

Mikor a kamerába mosolyogsz az állad enyhén szegd le, vállaidat feszítsd hátra és nézz fel az objektívbe. Ez a szög szépen kiemeli az arccsontod, a nyakad, a vállaid és szerencsésen elkerülheted a “tokásodást”, mert valljuk be az az utolsó dolog, amit az esküvői képeiden látni szeretnél.

nyak
Ez a póz egyszerű, szép és előnyös mindenki számára! (fotó: Pinterest)

 

5. Ne felejts el mosolyogni!

A csinos külső mellett a legfontosabb tényező, a természetesség! Szóval, lazíts és élvezd ezeket a pillanatokat! Az esküvőtök napja csak rólatok szól! Csak legyetek természetesek, úgy biztosan fantasztikusan sikerülnek majd az esküvői fotóitok!

mosoly
Egy mosolynál nincs jobb! (fotó: Pinterest)

 

Nyilván nem csak ez az 5 tipp létezik a világon, de ezek olyanok lehetnek, amikről könnyedén megfeledkezik az ember. Egyébként a fotósok is adnak instrukciókat, hogy megkönnyítsék a dolgotokat!

 

Digitális Fotókidolgozás a TörökFotónál

Hívasd elő képeidet Te is a TörökFotónál!

  • Online feltöltés (mobilról is!)
  • Országos kiszállítás
  • Csúcsminőség

 

Ha a megfelelő pózok mellett érdekel az is, hogy hogyan teheted trendivé az esküvői fotóidat, akkor kattints ide!

Egyébként pedig elértek minket Facebookon és természetesen a blogunkon! 🙂

 

 

 

 

 

Hozzászólások letiltva