5 magyar esküvői fotós, akikre érdemes odafigyelni!

kummer jános

A tavalyi év során több cikkünkben is szó esett esküvőkről és esküvői fotózásról. Mostani cikkünkben néhány kiemelkedő esküvői fotóst mutatunk be, közülük is ötöt. Nem is hinnétek milyen fontos szerepet töltenek be az esküvők alatt és után is, hiszen életetek egyik legfontosabb eseményét örökíti meg és segítenek abba, hogy minél stresszmentesebben teljen el ez a fontos nap. Így nagyon lényeges, hogy a tökéletes fotóst megtaláljátok!

Rendkívül lényeges, hogy megfelelő képzettséggel és tapasztalattal rendelkező esküvői fotóst válasszátok ki. Hiszen ha nem fordítotok rá kellő figyelmet, akkor a meghitt pillanatok örökre elszállnak, amiket egy megfelelően képzett fotós megörökíthetett volna!

 

Varga Csaba

varga csaba2
Varga Csaba esküvői fotója

Elsőként Varga Csabát mutatjuk be, aki közel tíz éve foglalkozik esküvők megörökítésével. Képei tükrözik a témához való hozzáállását is. Az esemény iránti szeretetet és a tiszteletet a párok iránt, valamint kreativitását.

“Azt hiszem, ajándék a sorstól, hogy mindezt nemcsak átélhetem, hanem fotósként az utókornak is megörökíthetem.” – nyilatkozta a life.hu-nak. Munkáját főként a mozgalmas képek és a természetes fény használata jellemzik.

 

Kummer János

kummer jános3
Kummer János esküvői fotója

Kummer János fotóriporterként kezdte és ezzel egy időben, 2008-ban az esküvői fotózás is foglalkoztatta. Bár fotóriporternek vallja magát csodás hangulatú esküvői fotókat készít. Nyilván a napi rutinnak köszönhető, hogy képes elkapni a pillanatot. “Szeretem az őrültségeket, csavarokat, bevállalós párokat.” – nyilatkozta a life.hu-nal Kummer János.

esküvői
Kummer János fotója

 

Tipp: Már az esküvő napján szeretnétek előhívatni a képeiteket?

Megtehetitek! A TörökFotó mobil feltöltés lehetőségét is biztosítja számotokra, hogy azonnal feltölthessétek a fotóitokat és leadjátok a rendeléseteket!

fotókidolgozás

 

Szabó Ivett

szabó ivett4
Szabó Ivett esküvői fotója

Harmadik fotósként Szabó Ivettet említjük, aki 6 éves korában szeretett bele a fotózásba. Esküvője szervezésekor, 2005-ben jött rá, hogy az esküvői fotózás kiváló lehetőség és egyben nagyon különleges foglalkozás is.

Így nyilatkozott munkájáról Ivett: “Szerintem attól jó egy fotó, hogy látszik, milyen ember van rajta. Aki a való életben rocksztár alkat, az felmászott a fotózáskor a kandallópárkányra és ez így volt rendben. Van, akinek csak a tekintete mesél az érzéseiről, ilyenkor én sem erőltetek rá klasszikus vagy vicces pózokat. Nincs recept, csak az, hogy senkit nem állítok be, hanem egy olyan oldott légkört teremtek, amiben annak, akit fotózok jólesik megmutatni magát. Egyszer egy workshopon Balatonlelle bezárt büfésorán készítettünk fantasztikus sorozatot. Akkor jöttem rá, hogy mindegy, milyen háttér előtt, csak az a két ember, akit fotózok nagyon szeresse egymást.”

 

Szalay Mona

Szalay-Mona1

Szalay Mona 14 éves kora óta a fotózás szerelmese. A fotózás rejtelmeit fotós iskolában sikerült elsajátítania. Azóta hatalmas utat tett meg 2006-2014 között a Magyar Esküvőfotós Szövetség alapító tagjaként működött, 2013 óta pedig a Szegedi Tudományegyetem JGYPK által akkreditált fotós képzés egyik oktatója. “Ma elmondhatom, hogy megtaláltam önmagam. Az esküvőfotózás az örök megújulást jelenti nekem és az okozza a legnagyobb örömöt, hogy a munkámmal adhatok valami pluszt, amitől még emlékezetesebbé tehetem életetek egyik legszebb napját.” – írja honlapján.

Szalay Mona
Szalay Mona esküvői fotója
esküvői fotói
Szalay Mona esküvői fotója

Mona szerint “…egy esküvői fotó-sorozatnak két ember egymás iránt érzett szerelméről kell szólnia. Ha a történések, az események őket, az egyéniségüket tükrözi és nem az elvárásokat.”

 

Digitális Fotókidolgozás a TörökFotónál

Hívasd elő képeidet Te is a TörökFotónál!

  • Online feltöltés (mobilról is!)
  • Országos kiszállítás
  • Csúcsminőség
 

Katona Tamás

katona tamás1
Katona Tamás esküvői fotója

Katona Tamás már több, mint 13 éve foglalkozik esküvők fotózásával. Véleménye szerint egy esküvői fotós akkor végez jó munkát, ha a szerelmet és a pár egymás iránti szeretetét képes bemutatni a fotókon keresztül. Fontos, hogy a pár összhangban legyen egymással és a helyszínnel ahol a képek készülnek.

katona tamás2
Katona Tamás fotója

Tamás így nyilatkozott: “Az emberek inspirálnak, bárhol fényképezem. De Párizs és Szicília örök szerelem.”

 

Digitális Fotókidolgozás a TörökFotónál

Hívasd elő képeidet Te is a TörökFotónál!

  • Online feltöltés (mobilról is!)
  • Országos kiszállítás
  • Csúcsminőség
 

Korábbi esküvői fotózással kapcsolatos cikkeinket itt találjátok meg!  🙂

Ezek után nincs más hátra, csak az esküvő 🙂 További tippekért elértek minket itt, a blogunkon illetve Facebookon oldalunkon! Böngésszetek bátran!

(A borítókép Kummer János fotója.)

 

(A cikk összeállításához segítséget nyújtott a life.hu interjúja.)

Hozzászólások letiltva