3 trükk, amivel feldobhatod a mobilos fotóid!

szelfi

 

Amióta az okostelefonok betörtek az életünkbe a mindennapjaink részeivé váltak. Egyre több dologra használjuk őket és egyre nagyobb igény támadt arra, hogy különböző alkalmazásokkal bővítsük mobilunk repertoárját. Az életünk majd minden területére vonatkozóan találunk extrémebbnél extrémebb applikációkat.

Például közösségi oldalakhoz, sportoláshoz, fogyókúrához, nyaraláshoz és a fotózáshoz is. A mobiloddal készített fotókat rengeteg fajta filterrel, szöveggel, effekttel és motívummal dobhatod fel, a határ tényleg a csillagos ég.

A következőkben különböző appokat mutatunk be. Ezek mindegyike ingyenesen letölthető, gyors és kreatív!

 

 

A teljesség igénye nélkül összeválogattunk pár alkalmazást, amik számodra is érdekesek lehetnek. Pláne nyáron erős késztetést érzünk arra, hogy szuper kiegészítésekkel dobjuk fel fotóinkat. Igyekeztünk olyan applikációkat összegyűjteni, amik annyira nem ismertek, talán nem is használod őket a mindennapokban, de a cikk elolvasása után biztosan fogod!

 

Tipp: Hívasd elő fotóidat a mobilodról!

A mobil appokkal felturbózhatod a nyári képeidet, amiket azonnal elő is hívathatsz a TörökFotó oldalán.

fotórendelés

 

1. Aviary – Photo Editor by Aviary

A lista első helyezettje az Aviary (Photo Editor by Aviary) névre hallgató applikáció. A New York Times szerint a legjobbak közé tartozik, amit iOS7-re írtak. Ezen nem is lehet csodálkozni, mivel tényleg nagyon szuper lett, és könnyedén használható! Meglepő mennyi lehetőséget kínál és még ingyenes is!

 

 

Az Aviary rendelkezik a hagyományos, Instagramon alkalmazott filterekkel. Emellett, pedig sok olyan kiegészítéssel, amik igazán egyedivé és izgalmassá teszik ezt az alkalmazást, és a képeidet is.

Mint minden app-nál itt is szerepelnek olyan extrák, amikért fizetni kell, de azok nélkül is lehet boldogulni, így is rengeteg alternatívád van. Ez egy olyan “cukorka bolt”, ahol nem kell vásárolnod, mégis jól lakhatsz.

 

 

2. Moldiv – Collage Photo Editor

A Moldiv alkalmazás tökéletes számodra ha szeretsz kollázsokat készíteni. Fantasztikus keretek és csodás beállítások között válogathatsz. Emellett különböző filterek között is mazsolázgathatsz, mindegyik képnek más és más, vagy egyforma filtert választhatsz ki! (Az alkalmazás maga letölthető iPhone-ra, iPad-re és iPod-ra, de egyébként iPhone 5-re optimalizált.)

 

 

Természetesen itt is, ahogy szinte minden app-nál az extrémebb változtatásokért fizetni kell. A fizetésre vonatkozó felhívások nem zavaróak, nem zavarják a szerkesztést, csak akkor ha éppen az a megoldás tetszett volna a legjobban! Ami talán kellemetlen lehet, hogy a variáción addig nincs feltüntetve, hogy fizetős, míg rá nem kattintottál.

 

 

A szövegek hozzáadása, mint plusz extra, előfordul bizonyos alkalmazásokban, ahogy ebben is. Többféle betűtípussal dolgozhatsz, a betűk színét és láthatóságát is variálhatod.

Hidd el, bőven van miből válogatni, így kicsi az esélye annak, hogy plusz kiadásra kényszerülnél!

 

Tipp: Hívasd elő fotóidat a mobilodról!

Legszuperebb fotóidat azonnal előhívatnád? Rendeld meg őket most a TörökFotó oldalán!

fotórendelés

 

3. Font Candy – Typography Photo Editor

Bár, néhány alkalmazásban azért van lehetőség különböző szövegek létrehozására, azért ez még nem vált az appok jellemző kiegészítésévé. A Font Candy egy nagyon egyszerűen használható app, amivel különböző, saját vagy előre megírt trendi szövegekkel dobhatod fel a fotóidat. Amitől még ellenállhatatlanabb lesz ez az app, az a szuper betűtípusok tárháza. Ízléses és dekoratív, bőven tudsz miből választani!

 

 

Az alkalmazás instrukciókat ad, hogy a különböző beállításokkal boldogulhass. Érdemes ezeket figyelembe venned, mert úgy sokkal könnyebb lesz kivitelezni, amit elképzeltél. Reklámok természetesen itt is szerepelnek, de nem akadályozzák a szerkesztés folyamatát. A fizetős kiegészítések, ahogy minden ingyenes alkalmazásnál itt is előfordulnak.

 

 

Az app egyébként nagyon egyszerű és szép, jól használható és természetesen különböző filtereket is tartalmaz. Bárkinek szerkeszthetsz benne kedves üzenetet vagy készíthetsz így kreatív szülinapi ajándékokat, amiket aztán előhívathatsz.

 

Tipp: Hívasd elő fotóidat a TörökFotónál!

Látogass el üzletünkbe és hívasd elő a legjobb appos fotóidat a TörökFotónál!

 

Szívesen olvasnál még hasonló appokról vagy fotózásról? Akkor kövess minket Facebookon!

 

Hozzászólások letiltva