Keretek és albumok

Miskolci üzletünkben nagyon sokféle képkeret és album közül válogathatsz! Kereteink a 9x13-as mérettől az 50x60-as méretig megtalálhatók, de akár rendelésre 70x100-as méretet is tudunk, 1 hetes határidővel, szállítani. Albumok szintén nagyon nagy választékban elérhetők. Minden egyedi igényt igyekszünk teljesíteni! Ha bizonytalan vagy, esetleges segítségre van szükséged, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot!

Fa képkeret

Fa képkeretek - 590,- Ft-tól

A fa képkereteinket a legkisebb 6x9-es mérettől, a legnagyobb 50x60-as méretig megtalálod az üzletünkben, az egyszerűtől az elegánsig, a vékonytól a szélesebbig.

Fém képkeret

Fém képkeretek - 1200,- Ft-tól

A fém képkereteket 9x13-as mérettől 15x21-es méretig, a moderntől a klasszikusabb formáig megtalálod nálunk.

Clipfix képkeretek

Clipfix képkeretek - 290,- Ft-tól

A clipfix keretek, egy letisztult, keret nélküli képtárolási lehetőséget nyújtanak. Ha nem szeretnéd, hogy a képet egy keret vegye körül vagy ha nem tudod, milyen helyre fog kerülni a fotód, akkor ez a tökéletes megoldás! A képet egy üveglap védi és bármilyen felületen el tudod helyezni. A falra egyszerűen felakaszthatod vagy asztalra teheted, támasztékával kitámaszthatod. A keretek 9x13-as mérettől, a 70x100-as méretig megvásárolhatók az üzletünkben!