Hogyan rendszerezd a fotóid?

Az ünnepek alatt rengeteg fényképet készítünk. Nagy felindulásunkban a sok-sok fotó tárolására azonban már nem gondolunk és általában a képek végül elvesznek az éterben. Főként akkor ha mobillal készített képekről beszélünk. Megosztás után szinte azonnal elvesznek az idővonalunkon, különösen abban az esetben ha nagy posztolgató vagy. 🙂 Ezért figyelmedbe ajánljuk a következő tippet, hogy rendszerezd az emlékeidet.

 

Az egyszer biztos, hogy nem ez a legcsodálatosabb feladat a világon, de ha rászánod magad (és persze az időd), hogy rendszerezed a fotóidat sokkal könnyebb lesz később ehhez a rendszerhez alkalmazkodni és keresgélni a fotóid között.

 

Rendszerezd a fotóidat!
Rendszerezd a fotóidat! (fotó: www.abeautifulmess.com)

 

Érdemes ünnepek ideje alatt 2-3 naponta a fényképezőgépről vagy telefonodról a fotóidat a gépedre mentened, majd utána Google Drivera feltenned. Ez azért is jó, mivel driveon keresztül bármikor, bárhonnan elérheted a fotóidat és annyi mappába rendezed őket amennyibe csak szeretnéd, a tárolási lehetőségek pedig korlátlanok. A mappákhoz írd oda az évszámot és az eseményeket, amiken készültek a fotók. Ha ezt nem teszed meg idővel elfelejtődik és már nem fogod tudni, melyik évben is készültek pontosan a fotók. Később már még nehezebb lesz visszaemlékezned.

 

Fényképeid előhívás után így is rendszerezheted!
Fényképeid előhívás után így is rendszerezheted! (fotó: Pinterest)

 

Fotókidolgozás a Törökfotónál!
  • Online feltöltés (mobilról is!)
  • Országos kiszállítás
  • Alkalomhoz illő sablonok
  • Csúcsminőség

Mindezt biztosítja számodra a Törökfotó Miskolcról!

 

Emellett bármennyire is szuper a mobilod vagy a laptopod illetve a fényképezőgéped, nem szabad elfelejtened, hogy minden eszköz elromolhat vagy valamilyen probléma jelentkezhet, aminek következtében esetleg kedvenc, legszeretettebb fotóid veszhetnek el. A katasztrófa elkerüléséhez hasznos követned a tanácsunkat (mentsd drivera a fotóidat!)

 

Rendezd albumba az emlékeid!
Rendezd albumba az emlékeid! (fotó: Pinterest)

 

Ezek után már könnyedén keresgélhetsz fotóid között. A kedvenceidet előhívást követően fotóalbumba rendezheted. Sokat egyszerűsödik ezzel a módszerrel a keresgélés és a fotók elérhetősége. Csak egyszer kell túlesned a szöszmötölő rendszerezésen, de hidd el megéri! 🙂

 

Fotókidolgozás a Törökfotónál!
  • Online feltöltés (mobilról is!)
  • Országos kiszállítás
  • Alkalomhoz illő sablonok
  • Csúcsminőség

Mindezt biztosítja számodra a Törökfotó Miskolcról!

 

Ha érdekelnek további tippek, trükkök kövess minket itt vagy Facebookon!

 

Hozzászólások letiltva