Fotós ajándék tippek karácsonyra!

http://www.torokfoto.hu/blog/fotos-ajandek-tippek-karacsonyra/

Ahogy közelednek az ünnepek úgy az ember egyre inkább kezd pánikba esni, hogy kinek mit adjon ajándékba. Természetesen most mondhatnánk azt, hogy minél előbb kezd el, akár már októberben beszerezni az ajándékokat, de ezzel nem nyújtanánk túl nagy segítséget. 🙂 Ami biztos, hogy a fényképes ajándékokkal nem foghatsz mellé! Összeszedtünk néhány alternatívát, hogy minél stresszmentesebbé tegyük az ünnepekre való felkészülést.

 

Mi imádjuk a karácsonyt! 🙂 A kellemes karácsonyi zenét, a lakás díszítését, a mézeskalács illatát, a vásárokat… és így tovább, a végtelenségig sorolhatnánk. Ám vannak, akiknek ez a készülődés inkább egy rémálomba csap át és nem tudják kiélvezni, amiért igazán kár. Most pár ajándék ötlettel igyekszünk segíteni, hogy élvezetes és kellemes legyen majd ez az időszak.

 

Polaroid fotók Karácsonyra a TörökFotónál!

Polaroid fotókra vágysz?

Hívasd elő képeidet Polaroid formában a TörökFotónál!

  • Online feltöltés (mobilról is!)
  • Digitális fotókidolgozás
  • Országos kiszállítás
  • Csúcsminőség

A “Rendelés megjegyzések”-hez ne felejtsd el odaírni a “POLAROID” jeligét.

 

Hol is kezd el?

Az mindenképpen előny ha van némi kreativitásod. Akár a buszon ülve is felírhatsz pár jó ötletet, ha nagyon nincs időd, utazás közben is agyalhatsz rajta ki, minek örülne. Így senkiről nem feledkezel meg!

A legjobb mindenképpen az lenne ha egyszer nyugodtan tudnál egy fél órát szánni magadra, és arra, hogy megfontoltan végiggondold mit hogyan szeretnél csinálni és intézni. Melyik ajándékhoz mire van szükséged, ilyesmik.

 

Ha pedig nincs ötleted, mi a következőket javasoljuk…

 

Képeslapok saját kezűleg

Egyszerű és nem kell sok dolog hozzá. Rengeteg variációt kitalálhatsz. Ha az idődbe nagyon nem fér bele akkor pedig megrendelheted a Törökfotótól.

 

A nálunk előhívott fotódat is felhasználhatod a lapokhoz, de meg is rendelheted tőlünk (sablonok alapján) az elkészítését!
A nálunk előhívott fotódat is felhasználhatod a lapokhoz, de meg is rendelheted tőlünk az üdvözlőkártyát (a neked legjobban tetsző sablon alapján készítjük).

 

Készítsétek el együtt az ajándékokat!

Ha saját kezűleg készíted az üdvözlőkártyákat, akkor érdemes a gyerekeket is bevonni a feladatba. Ők is nagyon fogják élvezni és legalább egy kis közös kreativkodásra is lesz lehetőség. Akár barátokkal együtt is lehet egy DIY délutánt tartani.

 

Eredeti ötletek karácsonyra is!
Eredeti ötletek karácsonyra is! (fotó: Pinterest)

 

Ha csak fotót készítesz a családról, akkor a gyerekek számára még jobban feldobhatod a dolgot álarc, fotós sarok (korábbi cikkünk) készítésével. Az álarcokat is készíthetitek magatok, de ki is nyomtathatod őket. A fotókat vagy az üdvözlőkártyát pedig ezután csak meg kell rendelned a Törökfotótól.

 

Fényképes üdvözlőkártya Karácsonyra a Törökfotónál!
  • Online feltöltés (mobilról is!)
  • Országos kiszállítás
  • Alkalomhoz illő sablonok
  • Csúcsminőség

Mindezt biztosítja számodra a Törökfotó Miskolcról!

 

Ti is elkészíthetitek vagy használhattok sablonokat!
Ti is elkészíthetitek vagy használhattok sablonokat! (fotó: Pinterest)

 

Ötletes álarcokat a neten böngészve is találhatsz, ha épp nincs inspirációd.
Ötletes álarcokat a neten böngészve is találhatsz, ha épp nincs inspirációd. (fotó: Pinterest)

 

A legjobb az ebben, hogy nem csak karácsonyi üdvözlőkártyát készíthetsz így saját fotóddal, hanem bármilyen alkalomra megtervezheted. Esetleg randi meghívót is gyárthatsz a párodnak.

 

Meghívó randira!
Meghívó randira! (fotó: Pinterest)

 

Fotót ajándékba!

Ha már úgyis készítettetek egy fotós sarkot akkor érdemes kísérletezni. Kartonlapból kivágott betűket készítve/azokat a fotózáskor feltartva akár montázst is alkothatsz képeidből egy kedves szöveggel.

 

Tökéletes ajándék Nagyszülőknek!
Tökéletes ajándék Nagyszülőknek! (fotó: Pinterest)

 

Fotókidolgozás Karácsonyra a Törökfotónál!
  • Online feltöltés (mobilról is!)
  • Országos kiszállítás
  • Alkalomhoz illő sablonok
  • Csúcsminőség

Mindezt biztosítja számodra a Törökfotó Miskolcról!

 

Homemade karácsonyfa díszek

A “wood transfer” technika (fotó átvitele fára) alkalmazható  karácsonyfa díszek elkészítésére. Így természetes anyagból készítheted el a díszeket, ettől válik igazán a sajátoddá a karácsonyfád. Érdemes a szülők, nagyszülők régi házasságkötéskor, karácsonykor készített képeit is felhasználni, így a karácsonyfád családfa is lehet egyben. A fotók lehetnek színesek vagy fekete-fehérek (korábbi cikkünkben olvashatsz fekete-fehér fotózásról), ami a szívedhez közelebb áll.

 

Friss házasokként is készíthettek egyedi díszeket, így az emlék évről évre veletek lehet.
Friss házasokként is készíthettek egyedi díszeket, így az emlék évről évre veletek lehet. (fotó: Pinterest)

 

Egyszerű és szép kiegészítője lehet a karácsonyfának.
Egyszerű és szép kiegészítője lehet a karácsonyfának. (fotó: Pinterest)

 

Képkeretek és más tárgyak díszítése

Emellett akár képkeretet és más tárgyakat is díszíthetsz a fotóiddal, ugyanezzel a technikával vagy dekupázzsal (itt természetesen nem fotópapírra nyomtatott képekről beszélünk, hanem sima papírlapra nyomtatottról).

Tökéletes ajándék lehet mindegyikből, és elhiheted nem vesznek el több időt, mint amennyit a plázában való rohangálás. Ráadásul a saját ajándéknak biztosan jobban is örülnek. 🙂

 

Monogram fotókkal való díszítése kedves ajándék barátoknak...
Monogram fotókkal való díszítése kedves ajándék barátoknak…

 

... és a család tagjainak!
… és a család tagjainak! (fotók: Pinterest)

 

Fotós naptár

Az örök sláger a fényképes naptár. Egyszerű és gyorsan kész van. Nem kell mást tenned, mint a Törökfotó honlapján elindítani a rendelésed. Itt a legnehezebb feladat az lesz, hogy kiválaszd a neked leginkább tetsző fotóidat. 🙂

 

Te milyen fényképes ajándékokat készítenél? Érdekelnek további tippek?

Ha érdekelnek további tippek, trükkök kövess minket itt vagy Facebookon!

 

 

 

Hozzászólások letiltva